Om oss

Värdegrund

Tillsammans

I Bemannia FC bryr vi oss om varandra. Vi värnar om vår laganda och vår sammanhållning. Vi samarbetar för att alla ska utvecklas och må bra. Oavsett om det handlar om spelare, ledare, publik eller annat stöttar och lyfter vi varandra i med, och motgång. Vi vinner och förlorar tillsammans.

Ständig utveckling

I Bemannia FC strävar vi alltid efter att bli bättre. Vi arbetar engagerat och målinriktat med att utmana oss själva och varandra. Vi antar våra utmaningar med mod och självförtroende. Genom hårt arbete kan vi nå våra mål, leverera resultat och ständigt förbättra oss själva och vår verksamhet.

Respekt

I Bemannia FC bemöter vi varje situation på ett respektfullt sätt. Vi behandlar varandra såväl som motståndare, domare, publik, funktionärer och andra med respekt. Vi skapar en inkluderande och accepterande atmosfär som bidrar till trygghet, motivation och kreativitet.

Vision

Vår vision är att ligga i framkant av Sveriges Beach Soccer-verksamhet såväl på, som utanför sanden. Vi strävar efter att ständigt utveckla vår egen verksamhet och att därigenom vara en starkt bidragande faktor till sportens utveckling i Sverige. Vår sportsliga målsättning är att genom ett attraktivt och utvecklande spel, kontinuerligt utmana om medaljer i de svenska tävlingarna. På sikt vill vi etablera vår verksamhet som en respekterad klubb även i Europa.

Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång